Copyright

Alle teksten en foto's op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn intellectueel eigendom van vanderaalstfotografie.

Wil je één of meer artikelen van deze website of uit de nieuwsbrief overnemen, dan is dat slechts toegestaan onder de voorwaarde, dat u schriftelijk toestemming heeft aangevraagd en heeft verkregen van vanderaalstfotografie.

De schriftelijke toestemming geldt niet voor de foto's die op www.vanderaalstfotografie.nl gepubliceerd zijn, wilt u gebruik maken van de foto's zult u de hiervoor geldende voorwaarden in acht dienen te nemen.

Wilt u foto's van deze website voor publicatie of eigen gebruik hebben dan kunt u deze op diverse materiaaldragers of digitaal in onze webshop aankopen voor de daarvoor geldende vergoedingen.

Foto's ten behoeve van publicaties op websites en/of in drukwerk of voor andere (commerciële) publicatie doeleinden zullen met bronvermelding dienen te worden gepubliceerd of opgenomen te worden in een colofon, tenzij anders schriftelijk is overeengekomen.

Verder zal het plaatsen van teksten en/of foto's geschieden onder de volgende voorwaarden:

  • Er vermeldt wordt dat het artikel en/of de foto van vanderaalstfotografie komt,
  • Er vermeldt dat het artikel en/of foto copyright 2010 - 2013 van vanderaalstfotografie is,
  • Er een duidelijke en werkende link plaatst naar www.vanderaalstfotografie.nl (de link mag geen affiliatecode bevatten).

Voorbeeld:
Bron: www.vanderaalstfotografie.nl - (C) 2010 - 2013 - vanderaalstfotografie